Superglans

Handmatig (voor)wassen en drogen, handmatig kleien (dieptereiniging), meerdere stappen polijsten (schadeherstel van swirls, hologrammen, waas, ingebrande vlekken, verkleuring), handmatig ontvetten, voeden en aanbrengen Collinite Liquid Insulator Wax No. 845 #extraextrashiny:

Autoklassen:

Segment A-B: € 595,- (Mini en Compact)
Segment C-D: € 695,- (Midden)
Segment E-F : € 795,- (Hoger Midden)

https://nl.wikipedia.org/wiki/Autoklasse

GLASCOATING | Het nieuwste van het nieuwste ter bescherming is een duurzame glascoating. De recentste generatie heeft zelfs een hardheid van 9H op de schaal van Mohs (max 10H) en is daarmee harder dan de standaard (blanke) lak van een auto. De stevige structuur bevordert niet alleen krasbestendigheid, het silica-pantser voorkomt ook invreten van vogelpoep. Glascoating geeft een zeer glad en intens wet-look resultaat, de hoogst mogelijke reflectie van lak met een zelfreinigend effect. Het aanbrengen van zo’n lakverzegeling is altijd na een klei- en polijstbehandeling én naar keuze, één, drie of vijf jaar bescherming inclusief garantiecertificaat.

Handmatig (voor)wassen en drogen, handmatig kleien (dieptereiniging), meerdere stappen polijsten (schadeherstel van swirls, hologrammen, waas, ingebrande vlekken, verkleuring), handmatig ontvetten en aanbrengen Brila Body Glass Coating 4th Generation #wetlook:

Autoklassen:

Segment A-B: 1 jaar bescherming € 895,- (Blue Line)
Segment A-B: 3 jaar bescherming € 1095,- (Red Line)
Segment A-B: 5 jaar bescherming € 1595,- (Premium)

Segment C-D: 1 jaar bescherming € 995,- (Blue Line)
Segment C-D: 3 jaar bescherming € 1195,- (Red Line)
Segment C-D: 5 jaar bescherming € 1695,- (Premium)

Segment E-F: 1 jaar bescherming € 1095,- (Blue Line)
Segment E-F: 3 jaar bescherming € 1295,- (Red Line)
Segment E-F: 5 jaar bescherming € 1795,- (Premium)

https://nl.wikipedia.org/wiki/Autoklasse

Passie voor Glans werkt ook voor particulieren en bedrijven op locatie (€ 0,35 per km). Uw locatie is binnen en voorzien van stroom en water. Vervangend vervoer is altijd mogelijk.

Passie voor Glans